Tastiera Shqip - Program falas për të gjithë ata që dëshirojnë të mësojnë të shkruajnë shpejt dhe pa gabime. Ju sugjerojmë të përdorni Internet Explorer (IE) sepse programi është përgatitur dhe testuar për Internet Explorer.

Zgjidh Tastierën
Resultati
Shpejtësia
Gabime
Shënim: Ju sugjerojmë të përdorni Internet Explorer (IE) sepse programi është përgatitur dhe testuar për Internet Explorer.
Përgatitje:
  • Ulu në karrige the pozicjonohu drejt përballë ekranit të kompjuterit
  • Distanca nga ekrani përcaktohet nga madhësia e ekranit dhe shikimi
  • Vendosi shputat e këmbëve shesh në dysheme
  • Këmbët dhe kofshët duhet të formojnë një kënd të drejtë
  • Shpina duhet të jetë drejt dhe të formojë një kënd të drejtë me kofshët
  • Mos i mbështet parakrahët mbi tavolinë
  • Përkul gishtat the vendosi mbi tastierë në pozicjonin fillestar
  • Mollëzat e pëllëmbës nuk duhet të mbështeten në tastierë
  • Kyçet e duarve nuk duhet të mbështeten në tastierë
  • Mollëzat e gishtave duhet të prekin lehtë butonat pa u mbështetur mbi to
Other Websites: